JAN AKKERMAN & BAND + PHIL BEE – Walk Of My Life

In de jubileumshow WALK OF MY LIFE staat de lange muzikale loopbaan van Jan Akkerman centraal. Alle hoogtepunten uit zijn imposante (inter)nationale carrière komen voorbij.

Zelfs voor een van de allerbeste gitaristen van de wereld staat de tijd niet stil. Op 24 december 2021 werd Jan Akkerman 75 jaar! Het bereiken van deze respectabele leeftijd moet natuurlijk gevierd worden. Akkerman doet dat in 2022 op geheel eigen wijze met een uitgebreide tournee door ons land.

Met de Walk Of My Life Tour zal de gitaargrootmeester samen met zijn meer dan voortreffelijke band – Coen Molenaar (toetsen), Martijn van den Berg (drums) en David de Marez Oyens (bas) – de zalen in het vaderlandse clubcircuit en festivals aandoen. De vocals worden verzorgd door Phil Bee (winnaar van The Voice Senior 2021) of Martin van der Starre (Top 2000 Live).

In 1973 werd Jan Akkerman door de lezers van het Britse muziekblad Melody Maker verkozen tot de Beste Gitarist ter Wereld. Deze blijk van erkenning bracht hem wereldroem. De eigenzinnige Amsterdammer is echter nooit op zijn lauweren gaan rusten, maar bleef zich verder ontwikkelen, met als resultaat 20 zeer gevarieerde soloplaten in allerlei muziekstijlen. Ook ‘live’ geniet het publiek over de hele wereld nog steeds van zijn sublieme techniek. zijn unieke gevoel voor timing en harmonie én zijn vermogen om jazz, rock, blues, dance en klassieke muziek, schijnbaar achteloos te combineren.

In de jubileumshow WALK OF MY LIFE staan Akkerman en zijn lange muzikale loopbaan van zo’n 60 jaar centraal. Van de songs van Johnny & His Cellar Rockers, The Hunters en Brainbox, de wereldhits van Focus tot de solostukken van zijn laatste album ‘Close Beauty’ (2019). Al die hoogtepunten uit zijn imposante internationale carrière komen voorbij. Met de nog altijd weergaloze Jan Akkerman als middelpunt!

Dit evenement is te bezoeken op:

In de buurt van JAN AKKERMAN & BAND + PHIL BEE - Walk of my life overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod