Infra Relatiedagen

Op 5, 6 en 7 februari 2019 vindt de twintigste Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt.

De GWW-sector is volop in beweging. Thema’s als duurzaamheid en circulariteit zijn niet meer weg te denken. Beleef verschillende projecten tijdens de Infra Relatiedagen, bewandel de innovatieroute en bezoek het toekomstplein, waar de thema’s ‘personeel en innovatie’ centraal staan.

De toekomst van infra

In de infra sector is er een schrijnend te kort aan personeel. De vakbeurs is voor de student en zij-instromers de gelegenheid om nader kennis te maken met de sector. Speciaal voor studenten vanaf 14 jaar is er op dinsdag 5 februari een toekomstdag.  Gedurende deze dag is er volop ruimte om de markt beter te leren kennen. Diverse exposanten spelen hier dan ook op in. Roelofs organiseert op dinsdag 5 februari een masterclass voor jongeren. Ook geven opleidingsinstituten informatie welke cursussen en trainingen zij aanbieden voor de infra, ondergrondse infra en loon- en grondverzet. Mocht je aan de slag willen in de GWW-sector, loop dan langs bij detacheringsbureaus die vertegenwoordigd zijn op de vakbeurs.

  • 5 februari 2019 t/m 7 februari 2019
  • Evenementenhal
    Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod