Hou Streek Skeelertoertocht

De Hou Streek Vechtdal Skeelertocht start vanuit het centrum van Hardenberg en bestaat uit 3 afzonderlijke routes van ongeveer 25 km en een kidstocht van ongeveer 5 km. De routes zijn ook geschikt voor steppers.

De verschillende routes kunnen aan elkaar gekoppeld worden waardoor de skeeleraar een groot deel van het prachtige Vechtdal te zien krijgt. Tevens kunnen er meerdere rondes worden gereden.

De skeelertoertocht is een individuele en gepijlde tocht. De deelnemers rijden in hun eigen tempo en kunnen zelf rustpauzes inlassen. Bij het start- en finishpunt is de hele dag volledige verzorging aanwezig, met gratis koffie en thee. Er is daar ook mogelijkheid om te douchen.

Aanmelden/inschrijven kan vanaf 9.00 uur bij Kano-vereniging Hardenberg-Vecht, Vechtvoorde 1, in Hardenberg waar je vlakbij de start gratis kunt parkeren. Starten kan van 9.30 tot 14.00 uur, afmelden uiterlijk om 16.00 uur. Begeleiding voor de jeugd is er om 10.00 uur.

Het evenement vindt plaats onder auspiciƫn van de KNSB. Deelnemers zijn verplicht een helm te dragen en deelname is op eigen risico.

  • Omgeving Hardenberg
    Start: Kano-vereniging Hardenberg-Vecht, Vechtvoorde 1, Hardenberg

Dit evenement is te bezoeken op:

In de buurt van Hou Streek Skeelertoertocht overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod