HOLLANDS GLORIE CONCERT

Het Hollands Glorie Concert verbindt regionaal en lokaal muzikaal talent met grote namen als Django Wagner en Q Music Foute Uur. Alle artiesten treden op vanaf een groot, overdekt, drijvend podium op de Vecht naast de Vechtbrug in Ommen. Na afloop is er een spetterende afterparty met een Q Music DJ van Het Foute Uur in de festivaltent.

De driedaagse Festival op de Vecht 2017 editie wordt spectaculair geopend met een heel nieuw en super gezellig Hollands Glorie Concert.
Op het grote drijvende podium op de Vecht, naast de Vechtbrug in Ommen, treden zowel lokaal en regionaal talent als grote bekende artiesten op.
In een bonte stoet komen het Flater Pretorkest uit Ommen, popkoor X-cream uit Balkbrug, zangeres Lisa Mondeel (Voice of Ommen winnares 2015), Smartlappenkoor Met Hart en Smart uit Nijverdal en de grote Django Wagner voorbij. Het hele concert zit vol bekende Nederlandstalige hits en liedjes.
Bezoekers van het concert kunnen plaatsnemen op de tribunes op de Vechtoever.
Na het concert zorgt een Q Music DJ van Het Foute Uur in de festivaltent een uur lang voor een spetterende afterparty in de festivaltent op de oever van de Vecht.
Het gaat een heerlijk Hollands feestje op en rond de Vecht worden!

  • Festival op de Vecht
    Voorbrug 1, Ommen
  • 5,00

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

HOLLANDS GLORIE CONCERT

Voorbrug 1, Ommen

In de buurt van HOLLANDS GLORIE CONCERT overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod