Het Grote Kinderfeest Hardenberg

Naast het optreden van K3 is er voor de kinderen van alles te doen tijdens Het Grote Kinderfeest in Evenementenhal Hardenberg.

De populaire meidengroep K3 treedt op zondag 23 juli op in Evenementenhal Hardenberg. K3 is de hoofdact tijdens ‘Het grote kinderfeest’ dat plaats vindt op de eerste zondag van de zomervakantie.
Naast het optreden van de populaire K3-meiden Hanne, Marthe en Klaasje is er voor de kinderen van alles te doen in Evenementenhal Hardenberg. Zo kunnen kinderen op de foto met de wereldberoemde sneeuwpop en zijn vriendin de ijskoningin en kan er gedanst worden tijdens de RTL Telekids discoshow. Het programma bestaat verder uit een optreden van Monique Smit. Ze is bekend als zangeres, maar ook als tv-presentatrice van de Kids Top 20.
De deuren van ‘Het Grote Kinderfeest’ zijn op zondag 23 juli geopend vanaf 13.30 uur. Het evenement eindigt om 17.00 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro en er zijn alleen staanplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en tickets: www.hetgrotekinderfeest.com

  • Evenementenhal Hardenberg
    Energieweg 2, Hardenberg
  • 17,50

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Het Grote Kinderfeest Hardenberg

Energieweg 2, Hardenberg

In de buurt van Het grote kinderfeest Hardenberg overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod