Herfstschilderijtje maken met de boswachter

Op woensdagmiddag 6 november kunnen kinderen vanaf 6 jaar van 14.00 tot 16.00 uur met de boswachter van Staatsbosbeheer een herfstschilderijtje maken.

Dat kun je lekker buiten doen, niet met verf op een stuk papier, maar je krijgt een kaartje mee met een plakstrook. Je loopt met de boswachter naar een bosje waar je allerlei kleine dingetjes kunt vinden om op jouw kaartje te plakken. Wat dacht je van al die prachtig gekleurde blaadjes, een klein stukje mos, grassprietjes, zaadjes en misschien nog wel een bloempje of een vogelveertje. Je kunt van alles vinden.

Paddenstoelen zie je vast ook wel, maar daar wordt alleen naar gekeken, die worden niet opgeplakt. De boswachter zal vertellen waarom niet. Bij slecht weer blijven de kinderen bij De Koppel iets doen wat met natuur heeft te maken. Dus het wordt in elk geval een leuke middag. Je krijgt na afloop een stempel op jouw eigen Koppelranger-stempelkaart. Vraag je vader of moeder om te mogen meedoen en bel om je aan te melden met De Koppel: tel. 0523-273388.

  • 6 november 2019
  • Natuuractiviteitencentrum De Koppel
    Vechtstraat 8, Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod