Help de boswachter en word een Koppelranger!

Op woensdagmiddag 4 september van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Staatsbosbeheer in samenwerking met natuuractiviteitencentrum De Koppel een buitenactiviteit voor kinderen vanaf 6 jaar: ‘Help de boswachter en word een Koppelranger’.

In de Koppeltuinen groeien en bloeien allerlei verschillende soorten planten. Van de ene soort groeien er heel veel, van andere juist heel weinig. Er zijn er ook die het zo goed doen, waardoor andere planten niet goed meer kunnen groeien of zelfs verdwijnen. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, halen we wat van die andere planten weg. De boswachter neemt daarvoor handgereedschap mee.

Help je de boswachter om de Koppeltuinen een beetje mooier te maken? Ook als je dit al eerder hebt gedaan, ben je welkom. Wil je meer weten en leren over het Vechtdal en ook Koppelranger worden, kom dan op 4 september naar De Koppel en ga mee met de boswachter. Informatie bij De Koppel, Vechtstraat 8 in Hardenberg, telefoon (0523) 273388 of e-mail: info@dekoppel.com. Opgave gewenst.

  • 4 september 2019 14:00
  • Natuuractiviteitencentrum De Koppel
    Vechtstraat 8, Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod