Vogels kijken met de boswachter en word een Koppelranger!

Op woensdagmiddag 6 februari van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Staatsbosbeheer in samenwerking met De Koppel een buitenactiviteit voor kinderen vanaf 6 jaar: ‘Help de boswachter en word een Koppelranger!’.

De boswachters van Staatsbosbeheer helpen De Koppel met het beheer en onderhoud van de tuin. In 2018 zijn ze gezamenlijk gestart met de Koppelrangers! Wil je meer weten en leren over het Vechtdal en ook Koppelranger worden, geef je dan op en kom 6 februari naar De Koppel.

Deze middag ga je met de boswachter vogels spotten in de Koppeltuinen en in het Vechtpark, nabij natuuractiviteitencentrum De Koppel. Het is altijd weer spannend welke soorten er te zien zijn, ook in de winter. Want nu zijn er soorten uit het noorden van Europa, die hier de winter doorbrengen. En bij andere leuke natuurverrassingen wordt natuurlijk ook stilgestaan. De boswachter heeft een telescoop mee, een soort super verrekijker, zodat je vogels die verder weg zitten toch goed kan bekijken. Je krijgt na afloop een stempel op jouw eigen stempelkaart.

Tip: Heb je een verrekijker of vogelboekje, neem die dan mee! Draag laarzen of stevige wandelschoenen. Trek een trui aan, pak je winterjas en ga mee!

Bel voor opgave en informatie tel. 0523-273388.
De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg.

  • 6 februari 2019 14.00
  • Natuuractiviteitencentrum De Koppel
    Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod