Help De Boswachter 1 Juni

Help de boswachter en word een Koppelranger!

Op woensdagmiddag 1 juni tussen 14.00 en 15.00 uur organiseert Staatsbosbeheer in samenwerking met natuuractiviteitencentrum De Koppel een buitenactiviteit: ‘Help de boswachter en word een Koppelranger!

Kinderen tussen de 6 en 13 jaar gaan met de boswachter in de Koppeltuinen op zoek naar kleine beestjes die op de planten en bloemen zitten. Dat kunnen rupsen zijn of spinnetjes, kevers, wantsen en vlinders natuurlijk. Op zoekkaarten kunnen ze samen kijken of het diertje erop staat en hoe die heet. Je krijgt na afloop een stempel op jouw eigen Koppelranger-stempelkaart. Als je vaker meedoet en jouw stempelkaart vol hebt, ben je een echte Koppelranger!

Heb je klachten die kunnen wijzen op corona of een gezinslid die dat heeft, doe dan deze keer niet mee. Een ouder/begeleider mag mee of in De Koppel blijven. Hij/zij dient telefonisch bereikbaar te zijn en blijft verantwoordelijk voor het toezicht op z’n kind. De kinderen dienen als groepje bij de boswachter te blijven. Draag dichte wandelschoenen of laarzen. Zorg voor kleding en een jas die je warm of koel genoeg houden. Wil je meer weten en leren over het Vechtdal en ook Koppelranger worden, vraag dan aan je vader of moeder of je mag meedoen. Voor opgave en informatie tel. (0523) 273388 of info@dekoppel.com.

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 13.00 tot 16.00 uur.
De Koppel is ook een van de vijf Anjerpunten in het Vechtdal.
Eerste Pinksterdag gesloten.

  • Activiteit: welke beestjes zie je op of bij de bloemen?
  • Er zijn geen kosten aan de middag verbonden
  • Max. 10 kinderen

Dit evenement is te bezoeken op:

In de buurt van Help de boswachter 1 juni overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod