Heksenhuiver Vroomshoop

Door het hele centrum kraampjes met o.a. oliebollen, een workshop voor kinderen, etalage wedstrijd, heksenspektakel en diverse eet-kraampjes. www.ondernemendvroomshoop.nl

Ondernemend Vroomshoop organiseert op zaterdag 26 oktober 2019 voor de vierde keer het najaarsevenement “heksenhuiver” in het centrum van Vroomshoop. Het jaarlijks terugkerend evenement staat weer in het teken van Halloween. Door het centrum staan verschillende kramen met acties en aanbiedingen van de ondernemers, maar ook met heerlijke etenswaren en tevens een oliebollenkraam.

Verder wordt er weer een workshop voor kinderen georganiseerd; hierin zullen de pompoenen en knutselen centraal staan. Door het dorp heen kun je wederom heksen tegenkomen die voor een verassing zorgen en een dansstukje opvoeren onder begeleiding van dansschool Mostert.

Het is ook zeker de moeite waard om de etalage van de winkels te bekijken die in thema zijn ingericht waaraan een mooie” heksenhuiver” speurtocht is verbonden voor de schoolgaande jeugd. In 3 leeftijdscategorieën kunnen er mooie prijzen worden gewonnen.

www.ondernemendvroomshoop.nl

  • Centrum Vroomshoop
    Vroomshoop
  • Gratis

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Heksenhuiver Vroomshoop

Vroomshoop

In de buurt van Heksenhuiver Vroomshoop overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod