Hardenberg, daar zit (kerst)muziek in!

Ook de Kerstman vergeet dit jaar niet om naar Hardenberg te komen samen met zijn elfjes. Als je het leuk vind kun je met hem en zijn elfjes op de foto!

Vijf koren uit Hardenberg en omstreken brengen het centrum van Hardenberg in kerstsfeer. Op de facebookpagina en de website van Stad Hardenberg is binnenkort de digitale plattegrond van deze dag te verkrijgen met alle relevante info!  Ook zijn er een aantal trompettisten aanwezig die op een verrassende locatie hun klanken laten horen. Schaapsherder Michiel Poelenije is aanwezig met een deel van zijn kudde voor een aantal demonstraties.

Ook is het vandaag de beurt aan de bands om voor warmte te zorgen. Een klein tipje van de sluier gaan we oplichten: Frank van Essen is deze dag te horen, dat is heel bijzonder omdat hij tegenwoordig veel werkt met Martin Garrix en weinig tijd heeft. Toch vond de violist/drummer een gaatje vrij om vandaag bij ons te zijn. Ook Anja Dalhuisen treed op. Niet alleen met haar man Ad, maar in een heel bijzonder gezelschap. Ook hiervan verschijnt een digitale plattegrond.

  • 22 december 2018 13.00
  • Centrum
    Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod