Hapjes Dag – Foodtruckfestival

Op zaterdag 25 september en zondag 26 september 2021 wordt het terrein van streekmuseum ‘Kalkovens’ in Dedemsvaart omgetoverd tot 'Hapjes Dag', een leuk en gezellig openluchtrestaurant met Foodtrucks, muziek en activiteiten.  Op zondag 26 september kunnen de bezoekers van Hapjes Dag tijdens de Formule 1 van Sochi genieten van Max Verstappen op een groot HD scherm.

Tijdens dit foodtruckevent kun je op een kleine wereldreis. Het aanbod van de trucks varieert namelijk van Duitse Bratwurst tot een Poke bowl uit Hawaï, van de Hongaarse en Surinaamse keuken tot Hollandse Crêpes met diverse toppings, Italiaans schepijs of een mini high tea. Het geheel wordt omlijst door muziek en er zijn activiteiten voor de kinderen en volwassenen aanwezig.

Op zondag 26 september staat er een groot HD-scherm aan speciaal voor de Formule 1 liefhebbers. Hoe leuk is het om achterover in het zonnetje te leunen met een heerlijk koud (speciaal) biertje in hun ene hand en lekkere hapjes in je andere hand, genietend van Max Verstappen op een groot scherm in de mooie ambiance van het historische Kalkoventerrein. Klinkt heerlijk toch? Nou, dat vinden wij ook. Sterker nog, dat is precies wat wij voor de bezoekers gaan regelen.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.dedemsvaartnatuurlijk.nl en kosten € 2,50 voor kinderen van 5 t/m 11 jaar en € 5,00 voor iedereen van 12 jaar en ouder. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis mee onder begeleiding van een volwassene.

  • 25 september 2021 t/m 26 september 2021 12:00
  • Streekmuseum 'De Kalkovens'
    Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AA Dedemsvaart
  • 5,00

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod