Hap & Stap Festival!

Hap & Stap festival editie met diverse foodtrucks!

Op zondag 1 april 2018 staat de Hap & Stap festival editie op het programma! De start van de Hap & Stap is dit jaar op de Buitenlocatie De Belten (tegenover de zandverstuiving De Rheezerbelten). Daar word je ontvangen met een leuke verrassing, een drankje en wordt de inschrijving afgerond. Als je zover bent, kan de Hap & Stap wandeling beginnen. We zetten twee routes uit met leuke activiteiten en er staan diverse foodtrucks op de Buitenlocatie met vernieuwde HAP’pen tijdens het STAP’pen.
Waar: Buitenlocatie De Belten.
Wanneer: 1 april 2018 (1e Paasdag)
Tijdstip: 11.00 – 16.00 uur (graag aangeven wanneer je wil starten)

Hoe ‘lekker’ is Hap & Stap?
Heel lekker, denken wij. Geniet van de favoriete Belten Burger, club sandwich, huisgemaakte verse groentesoep en nog veel meer specialiteiten van Brasserie De Belten. Dit alles scoor je in de vorm van fingerfood. Ook gerechten voor de kids, zoals pannenkoeken, pizza punten en tosti’s, ontbreken niet.

De Buitenlocatie
Nadat je een aantal kilometers in de benen hebt en voorzien bent van een lekker hapje én drankje* is het tijd om te gaan relaxen met lekkere muziek op de unieke Buitenlocatie. Hou je van soul, Top 40 en rock? Of ga je meer voor easy listening, clubhouse en lounge? Alles is te horen tijdens deze festival editie!
*Na de wandeling is er mogelijkheid om muntjes te kopen en te genieten van een gezellige middag op de buitenlocatie rondom het vuur met muziek, activiteiten en allerlei lekkere hapjes & drankjes.

Ticket prijzen
Kinderen (0 tot 3 jaar) gratis.
Kinderen (3 tot 11 jaar) €8,50.
Volwassenen €18,50.

Slecht weer? Trek je laarzen aan en we gaan stappen door de plassen!
Bel met 0523 26 2264 of stuur een e-mail naar info@debelten.nl (voorzien van je naam, aantal personen + leeftijd en gewenste starttijd).

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Hap & Stap Festival!

Grote Beltenweg 11, 7794 RA Rheeze

In de buurt van Hap & Stap Festival! overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod