GROLLO

Onvervalste Nederblues uit de jaren 60/70 van Cuby and the Blizzards. Grollo is de enige en daarmee ook de beste Cuby and the Blizzards tribute band van Nederland. Niet alleen komen ze muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, ook qua uitstraling hadden deze heren destijds zo bij Cuby in de boerderij kunnen wonen. Samen delen ze de voorliefde voor muziek uit de jaren 60/70, en zo ontstond dan ook het idee om eens een eerbetoon te brengen.

Aan wie anders dan aan Cuby and the Blizzards, met wie zij zich als Sallandse bluesrockers (Diepenheim, Lemele, Deventer, Zwolle) zo verwant voelen. Het passende instrumentarium hadden ze al, want de band bestaat uit leden van Tricklebolt, The Grand East, Money and the Man en Boogie Monster. Allemaal jonge bands die volop inspiratie putten uit de tijd dat Harrie Muskee zelf ook nog een broekie was.
Het repertoire van Grollo beslaat de eerste tien jaar van de band, van ‘Desolation’ tot en met ‘Kid Blue’. “Deze periode ligt ons nou eenmaal het best. De nummers zijn fantastisch, ik heb het zelf ook op vinyl. Toen was de band nog onbezonnen en vloog het hier en daar nog weleens uit de bocht, daar houden we wel van.” – Bastian Pen, zanger Grollo.

Info en kaartverkoop: www.gashouder-dedemsvaart.nl.

  • 9 april 2022 21:00
  • Gashouder Dedemsvaart
    Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart
  • 17,50

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod