Gramsberger Breakfastrun

Recreatief hardlopen door het mooie oude centrum van Gramsbergen, zelf je afstand en tempo bepalen, en na afloop aanschuiven voor een overheerlijk Engels ontbijt in restaurant Gasterij Spiez.

In de ochtenduren eerst een aantal kilometers hardlopen rond en door het oude centrum van Gramsbergen. En dan aanschuiven voor een stevig Engels ontbijt. Dat is de formule van de Gramsberger Breakfastrun. Die heeft zaterdag 25 maart 2017 voor het zesde achtereenvolgende jaar plaats. De organisatie van de Breakfastrun is in vertrouwde handen van Henk Meppelink en René Marissen van M&M Run Events in samenwerking met Stichting ProGram.

De afstanden voor de Breakfastrun bedragen 3, 6, 9 en 12 kilometer. Om aan die afstanden te komen is er een parcours uitgezet van drie kilometer door en rond het centrum van Gramsbergen met onder meer de Kruisstraat met voormalige oude stadsboerderijen. Dat traject kan naar eigen keuze een, twee, drie of vier keer worden afgelegd. Dit houdt de drempel voor beginnende lopers laag, maar biedt tevens een uitdaging voor atleten die al wat langer bezig zijn.

De Breakfastrun is een loop zonder wedstrijdelement. Onderweg worden de lopers vermaakt met muziek. De naam, Breakfastrun, geeft aan dat er na afloop wordt aangeschoven in Gasterij Spiez voor een traditioneel Engels ontbijt, met o.a. gebakken ei, bacon, worst, witte bonen in tomatensaus, koffie of thee.
Deelname kost € 9,00 dit is inclusief het ontbijt. Inschrijven kan tot en met 23 maart via info@mmrun-events.nl of 06.13834096. Met vermelding van naam, woonplaats en de afstand die je denkt te gaan lopen.
Degenen die niet mee eten betalen € 5,00. Deze lopers kunnen ook nog op zaterdag 25 maart tussen 08.00 en 08.45 uur inschrijven bij de startlocatie, recreatiecentrum ’t Hooge Holt in Gramsbergen.

De zesde Gramsberger Breakfastrun is onderdeel van de door Stichting ProGram opgezette sportieve manifestatie “Gramsbergen, daar loop je mee weg!”. Er zijn de hele dag activiteiten zoals nordic walking en wandelingen van 10, 15, 20, 30 en 40 kilometer en een speurwandeltocht voor gezinnen.

Voor meer informatie www.gramsbergen.nl/evenementen

  • diverse straten centrum
    Boslaan 1, 7783 DD, Gramsbergen
  • 5,00

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Gramsberger Breakfastrun

Boslaan 1, 7783 DD, Gramsbergen

In de buurt van Gramsberger Breakfastrun overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod