Gramsbergen Lichtstad 2018

Gramsbergen Lichtstad staat gedurende negen dagen bol van de activiteiten. Voor jong en oud, sportief en cultureel, actief en entertainend.

Gramsbergen Lichtstad staat gedurende negen dagen bol van de activiteiten. Voor jong en oud, sportief en cultureel, actief en entertainend. Gramsbergen Lichtstad heeft het allemaal! De festiviteiten ontlenen de naam aan de door met tienduizenden lampjes verlichte en versierde straten. Gedurende Gramsbergen Lichtstad zijn de straten van Gramsbergen versierd en verlicht. Om de sprookjesachtige taferelen goed te kunnen bekijken zijn er routes uitgezet. Die kun je met de auto en op de fiets prima rijden. Bij het binnenrijden van Gramsbergen staan routepijlen. Voor informatie over het programma en aanvangstijden zie de website www.gramsbergen.nl/oranjevereniging. Kom, zie en bewonder!

Lichtstadroute
iedere dag : bij binnen rijden Gramsbergen volg de pijlen
Gedurende Gramsbergen Lichtstad zijn de straten van Gramsbergen versierd en verlicht. Om de sprookjesachtige taferelen goed te kunnen bekijken zijn er routes uitgezet. Die kun je met de auto en op de fiets prima rijden. Bij het binnenrijden van Gramsbergen staan routepijlen.

  • Gratis

Dit evenement is te bezoeken op:

In de buurt van Gramsbergen Lichtstad 2018 overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod