Gramsbergen Lichtstad 2016

Gramsbergen, lichtstad van het noorden! Een sprookjesachtig lichtspektakel om naar te kijken, met activiteiten voor jong & oud!

De straten van Gramsbergen zijn, gedurende Gramsbergen Lichtstad, versierd en verlicht. Een sprookjesachtig lichtspektakel om naar te kijken. Dit wil je zien, meemaken. Dat kan. De straten van Gramsbergen zijn te bewonderen. Bij het inrijden van Gramsbergen worden middels borden 2 routes aangegeven die je door de straten van Gramsbergen voeren. Op de fiets of in de auto, beiden is mogelijk. Kom, zie en bewonder!

Gramsbergen Lichtstad 2016 staat vol van activiteiten voor jong en oud, sportief en cultureel! Zo is er de Lichtstadloop, een sportieve krachtmeting voor atleten, sportievelingen en enthousiastelingen. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het Megaconcert, een harmonie-fanfare concert, tijdens het Dweilorkestenconcours of tijdens de vele optredens bij één van de horecagelegenheden. Hou je meer van cultureel, dan is er een fototentoonstelling van Fotogram. De jeugd en kinderen komen tijdens Gramsbergen Lichtstad ook aan hun trekken tijdens de kermis, de activiteit van de jeugdgroep of tijdens de speciale kinderactiviteiten.

Kijk hier voor beelden van voorgaande jaren of het actuele programma op.

Gramsbergen Lichtstad is een begrip in de wijde omgeving. Een fascinerend schouwspel waar menigeen graag een eindje voor omrijdt!

  • In heel Gramsbergen
    Gramsbergen
  • Gratis

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Gramsbergen Lichtstad 2016

Gramsbergen

In de buurt van Gramsbergen Lichtstad 2016 overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod