Freestyle Games 2019

Skaters, BMX`ers, freerunners, voetballers en dansers, laat zien wat je kan tijdens Freestyle Hardenberg NEXT LEVEL. Voor de derde keer wordt het evenement georganiseerd voor jongeren, door jongeren. Op zaterdag 9 juni wordt de Markt in Hardenberg omgetoverd tot één groot spektakelparcours voor jongeren uit Hardenberg en omstreken.

Je kan gratis deelnemen aan verschillende sporten en activiteiten om je trucs en skills te showen. Spectaculaire demo`s en dansoptredens zullen ook dit jaar niet ontbreken. Ben je nog niet bekend met freestyle sporten? Ook dan is Freestyle Hardenberg juist hét evenement en een mooie gelegenheid om het uit te proberen.

Het tweedaagse evenement wordt georganiseerd voor en door jongeren. Freestyle Hardenberg draait om positieve energie, een gezonde leefstijl en talentontwikkeling. Het is een evenement georganiseerd door jongeren, voor andere jongeren uit de gemeente. Dat is volgens jongerenwerker Kelly van Ginkel van welzijnsorganisatie De Stuw ook echt de kracht van het evenement. “Het sluit perfect aan op de wensen en behoeften van jongeren”, juist omdat ze zelf organisator zijn. Er is een aanbod voor jongeren in de leeftijd van ongeveer 8 tot en met 20 jaar. Maar ook aan de kleintjes is gedacht, er is een springkussen en kinderen kunnen zich laten schminken.

Freestyle Hardenberg NEXT LEVEL
Show your skills: zaterdag 29 juni 11.00 – 17.00 uur, de Markt Hardenberg

Dit evenement is te bezoeken op:

In de buurt van Freestyle Games overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod