Fotowedstrijd ‘Boombewoners’

Doet jouw foto mee met de foto-expositie in De Koppel?

Het jaar 2018 staat bij De Koppel in het teken van ‘Boombewoners’. En dat is dan ook meteen het thema van de fotowedstrijd.
De boom biedt vele soorten een veilig huis en soms ook een welkome maaltijd. Zoogdieren, vogels, reptielen, amfibieën, insecten, planten, schimmels en (korst)mossen; ze maken allemaal gebruik van de boom. Keus genoeg dus om een boom en zijn bewoner vast te leggen op een mooie foto.

Foto’s kunnen vanaf heden tot en met 13 september aangeleverd worden. Vermeld daarbij je naam. Daarna buigt een jury zich over de binnengekomen foto’s. Hierbij gaat het niet alleen om de pracht van bijvoorbeeld de eekhoorn of de boomkikker, maar ook om de compositie van de gehele foto. De 18 mooiste foto’s krijgen een plekje in de filmzaal van november t/m december. Hierna mogen deze weer meegenomen worden.

De jury kiest echter maar één winnaar! De prijsuitreiking, tevens opening van de foto-expositie, vindt plaats op dinsdag 30 oktober. Alle fotografen worden hiervoor uitgenodigd. Maak je graag foto’s of heb je nog een mooie foto liggen? Doe dan mee aan deze wedstrijd!

Voorwaarden:
– één foto per persoon
– minimale afmeting 20 bij 20 of 20 bij 30 cm
– geen namen op de foto
– foto’s kunnen na afloop opgehaald worden
– ingeleverde foto’s worden niet teruggestuurd.
Foto’s kunnen worden ingeleverd én weer opgehaald bij De Koppel.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Fotowedstrijd ‘Boombewoners’

Vechtstraat 8, 7772 AX Hardenberg

In de buurt van Fotowedstrijd 'Boombewoners' overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod