FESTIVAL OP DE VECHT KINDERDAG MET JEUGDMUSICAL EN WORKSHOPS

Tijdens de Festival op de Vecht Kinderdag zijn er overdag workshops voor kinderen van 7 - 12 jaar. De kinderen leren een lied of dans, maken een kostuum of decorstuk en mogen 's avonds allemaal als echte musicalsterren meedoen aan de Bultje musical op het grote, overdekte, drijvende podium op de Vecht.

Tijdens Festival op de Vecht wordt er traditiegetrouw een speciale Kinderdag georganiseerd.
Kinderen van 7 – 12 jaar kunnen overdag meedoen aan leuke workshops op de oever van de Vecht in Ommen. De kinderen leren dan een lied of dans, of maken een kostuum of decorstuk. Alle deelnemertjes mogen ’s avonds als echte musicalsterren meedoen met de door de musical cast van De Beerze Bulten uitgevoerde jeugd musical ‘Bultje gaat naar de maan’!
Voorafgaand aan de musical is er nog een extra optreden gepland. Wat dat is… houden we nog even geheim! Maar dat het leuk wordt… is wel zeker!
Doe mee met onze leuke workshops en speel mee in een echte musical! Geef je op voor de (gratis) workshops via www.festivalopdevecht.nl.
Alle papa’s, mama’s, opa’, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom om naar de musical te komen kijken vanaf de tribunes op de oever van de Vecht. Kaartverkoop via www.festivalopdevecht.nl.

  • Festival op de Vecht
    Voorbrug 1, Ommen
  • 7,50

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

FESTIVAL OP DE VECHT KINDERDAG MET JEUGDMUSICAL EN WORKSHOPS

Voorbrug 1, Ommen

In de buurt van FESTIVAL OP DE VECHT KINDERDAG MET JEUGDMUSICAL EN WORKSHOPS overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod