Festival De Vecht

Met een keur aan artiesten, muzikale voorstellingen voor jong en oud, diverse activiteiten op ons drijvende podium, een prachtig ingericht festivalterrein en tal van arrangementen wordt het drie dagen lang heerlijk genieten op en rond de Vecht.

Donderdag 24 augustus Hollands Glorie Concert met afterparty

Het Festival gaat met een heel nieuw element van start: een gezellig Hollands Glorie Concert. Met optredens van het Flater Pretorkest, Popkoor X-Cream, Voice of Ommen winnares 2015 Lisa Mondeel, smartlappenkoor Met Hart en Smart en de grote Django Wagner. Een Q-Music DJ van het Foute Uur zorgt voor een geweldige afterparty.

Vrijdag 25 augustus Workshops en musical

Vrijdag overdag zijn er workshops voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Alle deelnemertjes aan de workshops spelen als echte musicalsterren mee in de Bultje musical, die ’s avonds op ons drijvende podium wordt uitgevoerd door de musicalcast van de Beerze Bulten. Ondernemersbijeenkomst Intussen vindt er ‘s middags in Hotel de Zon een inspirerende Ondernemersbijeenkomst plaats voor alle ondernemers uit het Vechtdal. Met gastspreker Bernard Wientjes en een gezellige netwerkborrel. Toegang is gratis na aanmelding.

Zaterdag 26 augustus Watermarkt

Overdag is er op de Vechtbrug een Watermarkt. In diverse stands is volop informatie te vinden over alles wat met water, de waterschappen en alles wat met de Vecht te maken heeft. Vecht Concert Diverse gerenommeerde artiesten zorgen voor een afwisselend en spectaculair concert op de Vecht. Matangi & harpiste Regina Ederveen, de chansons van Edith Piaf, de hits van Simon & Garfunkel, Niels Geusebroek en de swingende soul show I’m a Soulman. Na afloop gaan de voetjes van de vloer tijdens onze inmiddels beroemde afterparty in de festivaltent.

Het belooft ook dit jaar weer een spetterend feest aan de Vecht te worden waar u op diverse manieren van kunt komen genieten. Bezoek www.festivalopdevecht.nl voor alle informatie over aanvangstijden, arrangementen en kaartverkoop.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Festival De Vecht

Voorbrug 1, Ommen

In de buurt van Festival de Vecht overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod