Feestweek Vroomshoop

De Oranjevereniging Vroomshoop heeft een veelzijdig programma georganiseerd met voor iedereen wat wils.Ook is er natuurlijk de kermis.

Feestweek Vroomshoop wordt dit jaar gehouden op 5, 6, 7, 8 en 9 september.
Midden in het centrum van Vroomshoop vinden alle activiteiten plaats. Met op woensdag het begin van de kermis (inclusief eurodag) en het overdekte vrouwenfestijn Women & Girls Summernight in de feesttent.
Op donderdag is er een Twenterand Tour voor senioren met aansluitend een seniorenmiddag met livemuziek. Er is op de donderdagavond een familiebingo. Op vrijdag zijn er optredens van dj’s Ruud Feltkamp en Tony Star in de feesttent. Op zaterdag de liveband Kroepin.

Tony Star maakte enkele jaren geleden zijn tv-debuut en sindsdien heeft zijn dj-carrière een enorme boost gekregen. Hij zal op vrijdag 7 september de afsluiter van de avond zijn. Daarvoor komt Ruud Feltkamp in actie. Hij is al jarenlang te zien op televisie. Ruud Feltkamp speelde als kleine jongen in één van Nederlands meest bekende familiefilms en is nu wekelijks te zien in de populairste soapserie van Nederland. Daarnaast heeft hij inmiddels ruime ervaring als dj.

Traditiegetrouw trapt DJ JWD (Jan-Willem Drees) uit Vroomshoop de vrijdagavond af in de feesttent. Op zaterdag 8 september sluit de liveband Kroepin de feestweek af met tussendoor een vuurwerkshow om 22.00 uur. Beide muziekavonden beginnen om 21.00 uur. De tent is geopend vanaf 20.30 uur. De entree is 10 euro per avond inclusief twee consumptiemunten.

www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.

  • Feesttent
    Oranjeplein, Vroomshoop
  • 5,00

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Feestweek Vroomshoop

Oranjeplein, Vroomshoop

In de buurt van Feestweek Vroomshoop overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod