Familiedagen

Genieten van een gezellig en betaalbaar dagje uit met uw hele familie? Kom dan naar de Familiedagen op D.V. 21, 22 en 23 februari 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Doe mee met diverse activiteiten, bezoek een ruim aanbod aan winkels en bedrijven, ervaar het muzikale podiumprogramma en geniet van het all inclusive horeca concept. Ontmoet gelijkgestemden en proef de gemoedelijke sfeer van Familiedagen; hét evenement voor de gereformeerde gezindte.

Bezoek Familiedagen in de voorjaarsvakantie en laat je verrassen door een ruim aanbod aan interessante winkels en bedrijven. Doe inspiratie op, laat je adviseren en volg leuke workshops tijdens één van deze dagen. De vernieuwde pleinen, diverse podia en het kindervermaak vullen elkaar feilloos aan. Aanwezige branches zijn onder andere: mode, wonen, ondernemerschap, literatuur, gezondheid, religie, ontspanning en muziek.

Voor jong en oud is er volop vermaak tijdens Familiedagen. Ontspan bij het horen van de muzikale klanken op het hoofdpodium, vergaar extra kennis tijdens één van de presentaties in het kennistheater of loop langs bij één van de vele themapleinen. Kinderen kunnen al hun energie kwijt bij de uitgebreide kinderanimatie, er zijn deze editie activiteiten voor elke leeftijdscategorie!

Familiedagen: Ontmoet, geniet en ontspan met elkaar. Dit is hét dagje uit voor uw familie. 

  • 21 februari 2019 t/m 23 februari 2019
  • Evenementenhal
    Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod