Dirk Scheele – KinderKerstLiedjesConcert

Heb jij ook al zin in Kerstmis? Kom helemaal in de Kerstsfeer met de allerleukste Kerstliedjes! Dirk Scheele gaat ze voor je zingen en spelen en jij mag lekker meezingen, stampen, klappen en dansen! Voor alle kinderen vanaf 3 jaar: neem je ouders, broertjes, zusjes, opa, oma en je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom lekker genieten!

In dit heuse KinderKerstLiedjesConcert speelt Dirk Scheele een uur lang de állerleukste, bekendste en mooiste Kerstliedjes. Voor groot en klein vanaf 3 jaar. Dus zet je Kerstmuts op en zing, dans en klap maar lekker mee! Verzoeknummertjes? Kom maar op! Na afloop mag je met Dirk op de foto! De voorbereiding op Kerstmis was nog nooit zó leuk!

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Zijn YouTube-kanaal is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans. En hun ouders.
Kaartverkoop: www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Dirk Scheele – KinderKerstLiedjesConcert

Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart

In de buurt van DIRK SCHEELE - KinderKerstLiedjesConcert overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod