Dino’s ontdekken met de dino-expert

Op woensdag 12 februari organiseert De Koppel samen met dino-kenner Jorian Kats een dino-middag voor de echte dino-fans van 14.00 tot 16.00 uur. De middag is geschikt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

Jorian Kats (20 jaar) is al vanaf zijn 6e gek op dinosauriërs. Zijn hobby is dan ook ‘uitgestorven dieren’. De middag begint rondom de tafel, want het is leuk om van elkaar te weten wat je favoriete dino is. Daarna gaat de groep met elkaar de dino-expo bekijken. Jorian vertelt dan van alles over de grote dino-schedel, de botten, over het versteende ei en natuurlijk ook over de mysterieuze rode draad die door De Koppel hangt.

De kinderen mogen ook even met een kwastje het skelet van een dino blootleggen. Welke dino zal onder het zand vandaag komen? Als afsluiting gaan de kinderen hun lievelingsdino tekenen. Weten ze even niet hoe te beginnen? Geen probleem; voorbeelden te over!

Ben je gek op dino’s en weet je er al heel veel van? Of wil je meer te weten komen? Geef je dan op voor deze dino-middag.

Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg.

Max. 20 kinderen.

De kosten bedragen € 3 per persoon (incl. een glas ranja en wat lekkers).

  • 12 februari 2020
  • Natuuractiviteitencentrum De Koppel
    Vechtstraat 8, Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod