Dikke Mik Op De Zorgboerderij

Het blijspel speelt zich af op Zorgboerderij Het warme Nest waar ingebroken is. Tijdens het onderzoek door een leerling-agent naar de dader zorgen o.a. de positief ingestelde eigenaar, de bijzondere cliënten en een nieuwsgierige buurvrouw voor de nodige komische verwikkelingen.

Tijdens de voorstelling worden buitenopnames getoond op een groot scherm. Een vorm van toneel wat voorgaande jaren enorm gewaardeerd werd.

Vanuit een hete luchtballon ziet Dedemsvaart er heel anders en groener uit. Je ziet zaken die je anders nooit ziet. Zo zien Sonja en haar kleinzoon Sjors vanuit de ballon een inbraak bij een zorgboerderij. Daarmee begint het blijspel en het opsporen van de dader.
Wiebe is de eigenaar van Zorgboerderij Het Warme Nest. Deze is ondergebracht bij het boerenbedrijf van zijn vrouw Ria. Wiebe bakt elke zaterdagochtend een bijzonder brood volgens geheim recept. Deze Dikke Mik is een enorm succes.
Helaas loopt niet alles op rolletjes. Ambtenaren van de gemeente Hardenberg die cliënten plaatsen die zo hun eigen problemen meenemen. Luuk bijvoorbeeld. Hans de ambtenaar van de gemeente is vastbesloten om Luuk werkervaring op te laten doen bij het Warme Nest. Luuk verzint van alles om hier onderuit te komen.
Verder is er nog Bil. Die heeft zo zijn manieren om aan snoep te komen en zijn hongerhormonen zoet te houden. Vrijwilliger Sonja probeert Bil te laten afvallen. Ze is van de harde aanpak en heeft een simpel principe: minder eten en meer bewegen.
En dan staat dus Sjors Bartelds plotseling op de stoep. Hij zag vanuit de ballon de inbraak. Als leerling van de Politieacademie probeert hij dit misdrijf op te lossen. Hierbij wordt hij tegen wil en dank geholpen door de nieuwsgierige buurvrouw Betsie.
Lukt het Sjors om de inbreker op te sporen?
En lukt het Wiebe om zijn positieve instelling overeind te houden bij alle ontwikkelingen op zijn Warme Nest?
Om de bezoekers helemaal mee te nemen in het verhaal, zijn er spectaculaire buitenopnames gemaakt op de zorgboerderij en vanuit de luchtballon.
Dedemsvaart van boven op een prachtige zomeravond. Deze zijn tijdens de voorstellingen te zien op een groot scherm. Een vorm van toneel die voorgaande jaren enorm werd gewaardeerd omdat men zich op de zorgboerderij waant en de filmpjes veel humor bevatten.

  • De Baron Dedemsvaart
    Julianastraat 54, Dedemsvaart
  • 7,50

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Dikke Mik Op De Zorgboerderij

Julianastraat 54, Dedemsvaart

In de buurt van Dikke mik op de zorgboerderij overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod