Voor en door Dedemsvaart

De Dedemsvaria Feestweek wordt traditiegetrouw gehouden in week 31. Dit jaar dus van maandag 30 juli tot en met zaterdag 4 augustus. Gedurende de feestweek valt er heel veel te beleven in het kanaaldorp. Wat begon als promotie voor de lokale ondernemers en als vakantiealternatief is uitgegroeid tot een geweldig feest vol sportieve uitdagingen en vermakelijke (water) activiteiten. Dit alles onder het motto: voor en door Dedemsvaart.

Zodra de mini-Rozenkoningin en Rozenkoningin ’s maandags zijn gekroond en de ballonnen de lucht in zijn gegaan, kunnen de bezoekers zich gaan richten op de vele activiteiten die op het programma staan. De Dedemsvaria Feestweek is vooral bekend van de spelen op, boven of in de Vaart. De waterspelen, als spijkerbroek hangen, zijn ook als toeschouwer langs de kant erg vermakelijk. Dit jaar zal de Ronde van Dedemsvaart weer worden verreden en de populaire autorodeo krijgt weer een plek op de agenda, net als de recreatieve fietstocht die de deelnemers
door de mooie omgeving van Dedemsvaart voert.

Gedurende de feestweek is er volop gelegenheid om te genieten van live muziek op het grote podium in de Julianastraat. Maar dat is nog niet alles. Het succesvolle Dedemsvaria timmerdorp zal opnieuw worden gehouden en ook de agrarische dag en de braderie maken in 2018 opnieuw deel uit van het programma. Op donderdag en vrijdag is de braderie in de Julianastraat en zijn de winkels tot 21.00 uur geopend. Ook al is het motto ‘voor en door Dedemsvaart’, de Dedemsvaartse middenstand, het bedrijfsleven en de Dedemsvaartse bevolking heten iedereen van harte welkom in hun mooie kanaaldorp.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Dedemsvaria 2018, Editie 47

Julianastraat, Dedemsvaart

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod