De Scheepsjagers Zingen Op 26 Mei. Zing Je Mee?

Na een zoektocht van ruim een jaar zijn we er in geslaagd om, zoals we dat in ons lijflied zingen: `weer met een goed repertoire op te treden`. Wekelijks oefenen we onze liedjes in de gymzaal te Balkbrug. Voor wie ons hoort en ziet is snel duidelijk dat we dat inderdaad ook met veel plezier doen. En natuurlijk is er niets mooiers dan samen te zingen met publiek.

Naast optredens in verzorgingstehuizen en op diverse evenementen is de uitvoering van het mannenkoor De Scheepsjagers in het Openluchttheater (OLT) in Balkbrug één van de vaste hoogtepunten uit het jaarprogramma. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar het MFC t Trefpunt in Balkbrug.

Tijdens deze jaarlijkse uitvoering in het OLT is er ook een belangrijke plaats ingeruimd voor muzikale gasten van de Scheepsjagers. Dit jaar zal Toet en Bloäslustuit Slagharen van de partij zijn. Toet en Bloäslust is in 1992 opgericht als gelegenheidsorkest naar aanleiding van het 150-jarig bestaan van Slagharen. Ze hebben inmiddels wel bewezen dat ze wel degelijk van Toeten en Bloäsen weten. Hun motto is niet voor niets ‘Muziek voor en door gezellige mensen’. Het orkest bestaat op dit moment uit 4 accordeonisten, 1 alt saxofoon, 1 tenor saxofoon, 2 trompettisten, 1 bassist, 1 klarinet, 1 trombone en 3 man op slagwerk. Zij vormen de basis voor een goed stuk muziek.

Ook wij zelf zullen ons niet onbetuigd laten. Ons uit 20 man bestaande koor, zal nieuwe en oude liedjes ten gehore brengen bestaande uit een breed repertoire van zeeman- piraten- en volksliedjes. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigent Henk Meesters en opperspreekstalmeester Jan de Vries. Voor de liefhebbers een prachtige middag met zang en muziek in het Openlucht Theater Balkbrug. Om de prijs hoef je het niet te laten.

  • Openluchttheeater Balkbrug
    Hoogeveenseweg, Balkbrug
  • 5,00

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

De Scheepsjagers Zingen Op 26 Mei. Zing Je Mee?

Hoogeveenseweg, Balkbrug

In de buurt van De Scheepsjagers zingen op 26 mei. Zing je mee? overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod