De Kleine Zeemeermin

Gespeeld door Theater Terra, dat al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals speelt. Van Nederland tot Amerika, China, Canada, Japan en Australiƫ. Ze wonnen al vele prijzen, waaronder de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards. In 2016 werd Theater Terra opgenomen in de NRC Cultuur Top 100, als een van de belangrijkste exporteurs van Nederlandse cultuur naar het buitenland.

Stap in de betoverende onderwaterwereld van DE KLEINE ZEEMEERMIN. Met briljant poppenspel in een magisch decor wordt het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen door Theater Terra tot leven gebracht.

Beleef de avonturen mee van de kleine zeemeermin, haar vader Neptunes, het neurotische zeepaardje, de kortademige egelvis, de akelige zeeheks en natuurlijk de knappe prins in deze fantastische mini-musical voor jong en oud vanaf 3 jaar!

De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin en ze vertelt over alles wat ze allemaal meemaakt onder en boven de zee. Komen jullie allemaal kijken en luisteren? Kom verkleed als je wilt en na afloop mag je op de foto.

Voorstelling in het kader van de Nationale Voorleesdagen i.s.m. bibliotheek Dedemsvaart.
Kaartverkoop: www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

De Kleine Zeemeermin

Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart

In de buurt van DE KLEINE ZEEMEERMIN overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod