Dauwtrappen in het Reestdal

Op Hemelvaartsdag donderdag 10 mei, verzorgen Landschap Overijssel en de Prot. Gem. Oud Avereest-Balkbrug de jaarlijkse dauwtrapochtend in het Reestdal. Deze ochtend is het mooie Reestdal zoals gebruikelijk het sfeervolle decor voor een vroege start van Hemelvaartsdag. Je gaat samen met de natuurgidsen van Landschap Overijssel op pad om te genieten van vroege vogels en ontluikende natuur. Er zijn dit jaar twee wandelingen. Een langere wandeling van zo'n 2 uur, die start om 6.30 uur en een wandeling van zo'n 1,5 uur, die start om 7.00 uur. Beide wandelingen starten dit jaar vanaf de Reestkamer, Oud Avereest 5 in Balkbrug. Na de wandeling kun je genieten van een ontbijt in de Reestkamer en aansluitend deelnemen aan een dienst.

Goed schoeisel is aan te raden, want in het Reestdal  kan het hier en daar nat zijn. Na de wandeling is er tijd om te ontbijten en een kijkje te nemen in de mooi gerestaureerde Reestkerk. De kosten zijn € 3,- voor deelname aan de wandeling, en € 5,- voor deelname aan de wandeling inclusief ontbijt. Aansluitend is er de mogelijkheid tot bijwonen van de kerkdienst in de Reestkerk. De speciale Hemelvaartsdienst start om 9.30 uur.

Graag aanmelden via onderstaande aanmeldlijst en in het veld ‘Opmerking’ aangeven of u gebruik maakt van het ontbijt. Let bij het aanmelden op of u wilt starten om 6.30 uur of om 7.00 uur.
Aanmelden kan tot en met 5 mei!

Op de kaart

Dauwtrappen in het Reestdal

Oud Avereest 5, Balkbrug

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod