Date- en eetcafé op Valentijnsdag

Ben je op zoek naar een relatie? Of naar een (serieuze) vriendschap? Kom dan vrijdag 14 februari van 18 uur tot 20 uur naar het Date & Eetcafé bij de Stuw (De Stuwdijk 4, Hardenberg).

Tijdens deze avond kun je op laagdrempelige wijze in contact komen met anderen die net als jij op zoek zijn naar iemand om de leuke en minder leuke momenten van het leven te delen.

Vraag
“Tijdens onze maatjesavonden, maar ook tijdens huisbezoeken krijgen we steeds vaker de vraag of we ook aan partnerbemiddeling doen”, vertelt Marlon Ruben van de Stuw. “Vaak schuilt achter deze vraag een grote mate van eenzaamheid. Daarom organiseren we, in eerste instantie eenmalig, het Date & Eetcafé om aan de vraag van de inwoner tegemoet te komen”.

Diner
Tijdens de avond zal er een 3-gangen maaltijd geserveerd worden (kosten 5 euro p.p. exclusief drankjes). Bij elke nieuwe gang krijgen de bezoekers de mogelijkheid om te wisselen van tafel. Op deze manier wordt de kans om iemand te treffen waarmee het goed klikt vergroot. Om het iets minder spannend te maken, zal de Stuw aan iedere tafel meerdere bezoekers plaatsen.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden bij de Stuw via het nummer 0523-267478 of mail naar od@destuw.nl Je hebt tot 10 februari de tijd om je op te geven. Vol is vol. Het diner start om 18.00 uur, inloop is vanaf 17.30 uur.

Vind je de drempel hoog of heb je een vervoersprobleem? Geef dit dan aan bij je aanmelding, zodat er samen naar een oplossing gezocht kan worden. Vind je het fijn om iemand mee te nemen? Geen probleem, maar laat dit wel even weten bij de aanmelding.

  • 14 februari 2020 18.00
  • De Stuw
    Stuwdijk 4, Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod