DANIËLLE SCHEL – OK

Daniëlle Schel is een snel stijgend nieuw cabarettalent. Ze komt naar de Gashouder met haar bekroonde voorstelling die bestaat uit een dynamische, hilarische montage van typetjes, conferences en liedjes. Van harte aanbevolen!

Na haar ijzersterke, overal bejubelde debuutprogramma PATROON komt Daniëlle Schel met haar nieuwe voorstelling OK naar de Gashouder. Daniëlle won de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival 2017 en is aangesloten bij het impresariaat van Claudia de Breij, die groot fan is.

Ook de voorstelling OK is een topper, Daniëlle kreeg er unaniem het Stijgend Applaus Stipendium 2020 voor. Dat belooft wat!

Daniëlle heeft een scherp oog voor modeverschijnselen. We zijn altijd en overal bereikbaar en toch de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. OK, dat vraagt om een dynamische mix van hilarische sketches, fantastische liedjes en rake conferences.

Het belooft een briljante avond te worden. Vol uiteenlopende karakters en onderwerpen. Onvoorspelbaar tot de laatste seconde…

Kijk voor informatie en kaartverkoop op www.gashouder-dedemsvaart.nl.

  • Gashouder Dedemsvaart
    Oude Zuidwolderstraat 13, 7701AZ Dedemsvaart
  • 17,50

Dit evenement is te bezoeken op:

  • 13 nov 2021 20:15-22:15

In de buurt van DANIËLLE SCHEL - OK overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod