Cursus Tuinfotografie

Als u graag mooie foto’s wilt maken van bloemen en tuinen, dan kunt u een workshop Tuinfotografie volgen bij Bert- René Brinkman in de Tuinen Mien Ruys.

Bert- René is fotografisch kunstenaar en is actief geweest als landschapsadviseur. Daarnaast zijn de Tuinen Mien Ruys een grote inspiratiebron voor goede tuinontwerpen en prachtige plantencombinaties. Juist de combinatie van ruimte, licht en beplanting kunnen zorgen voor bijzondere beelden.

Als u graag mooie foto’s wilt maken van bloemen en tuinen, dan kunt u een workshop Tuinfotografie volgen bij Bert- René Brinkman in de Tuinen Mien Ruys. Bert- René is fotografisch kunstenaar en is actief geweest als landschapsadviseur. Daarnaast zijn de Tuinen Mien Ruys een grote inspiratiebron voor goede tuinontwerpen en prachtige plantencombinaties. Juist de combinatie van ruimte, licht en beplanting kunnen zorgen voor bijzondere beelden.

Vanuit zijn eigen ervaring kan hij u informatie en tips geven om prachtige foto’s te maken van tuinen en bloemen, van close-up tot overzichtsfoto’s.

De workshop zal bestaan uit een theoretisch gedeelte, gevolgd door een praktijkopdracht in de Tuinen. Aan het eind van de dag worden de opdrachten besproken met daarbij persoonlijk advies. Er zal gebruik gemaakt worden van een digitaal cursusboek.

Programma (10.30 tot 16.30):

Ontvangst en kennismaking met koffie en gebak
Theoretische introductie
Lunch
Praktijkopdracht
Theepauze
Bespreking met persoonlijk advies

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Cursus Tuinfotografie

Moerheimstraat 84, 7701CG Dedemsvaart

In de buurt van Cursus Tuinfotografie overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod