Cursus Botanisch Tekenen

In de Tuinen Mien Ruys wordt op zaterdag 23 juni een workshop botanisch tekenen gegeven. De workshop begint om 10.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

In de Tuinen Mien Ruys wordt op zaterdag 23 juni een workshop botanisch tekenen gegeven. De workshop begint om 10.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

De workshop is bedoeld voor beginners, maar ook degenen met tekenervaring of gevorderden die met de techniek kennis willen maken, zijn welkom.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers.

De workshops worden gegeven door Eline de Jong, werkend lid van de VBKN en docent tekenen in het voortgezet onderwijs. Meer informatie over de VBKN en Eline de Jong is te vinden op www.botanischkunstenaarsnederland.nl en www.elinedejong.nl

Cursusgeld:
Het cursusgeld bedraagt € 65,- per dag, inclusief entree, koffie/thee/lekkers en een lunch, exclusief materiaal. We tekenen óf buiten, óf in het “Kenniscentrum”, een ruimte met uitstekend licht en ruime tafels, middenin de inspirerende omgeving van de Tuinen.

Materiaallijst:
Je kunt zelf materiaal meenemen of bij aanvang van de workshop een speciaal samengesteld pakket aanschaffen voor € 15,-. Het pakket bestaat uit een set van 6 Staedtler fineliners van verschillende diktes, 2 vellen schetspapier, een vel transparant papier, en vel Bristol en een vel Schoellershammer, beide 24/32. Wilt je bij aanmelding aangeven of je een
materiaalpakket wilt aanschaffen?

Inschrijven en informatie:

Je kan je voor de workshop opgeven bij de Tuinen Mien Ruys via email: tuinen@mienruys.nl of telefonisch via (0523) 61 47 74.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Cursus Botanisch Tekenen

Moerheimstraat 84, 7701CG Dedemsvaart

In de buurt van Cursus Botanisch Tekenen overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod