Crea Weekend 2022

Ben je expert, beginner of op zoek naar een nieuwe hobby? Voor iedere creatieveling is er iets te doen! Allerlei branches uit de creatieve hobbywereld zijn hier aanwezig; van handwerken, scrapbooking, handlettering en bakken tot woondecoratie, sieraden, haakwerken, schilderen en nog veel meer… Je gaat naar huis met veel nieuwe ideeën én natuurlijk alle benodigdheden om je nieuwe kennis direct in te zetten.

Bezoek de stands van de vele winkels en bedrijven op Crea Weekend. Veel experts staan hier voor je klaar met allerlei kennis over de nieuwste creatieve materialen. Shop dit weekend al de benodigdheden om jouw creatieve hobby verder te kunnen uitvoeren thuis.

Veel experts staan hier voor je klaar om je advies te geven over de nieuwste ontwikkelingen en technieken op creatief hobbygebied. Kom kijken bij de demonstraties of volg een leuke mini-workshop bij één van de vele kramen en stands op de beursvloer. Stel de experts al je brandende, creatieve vragen en leer meer over jouw favoriete hobby!

Kaartjes 2022
Meer informatie en kaartjes op: crea-weekend.nl.

Op de kaart

Crea Weekend 2022

Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod