Crea Weekend Voorjaar Hardenberg 2019

Crea Weekend is een event voor iedereen die van creativiteit en DIY houdt. Of je nu ervaren bent, beginner of opzoek naar een nieuwe hobby; voor iedere creatieveling is er iets te doen!

Doe inspiratie op…
Een aantal themapleinen zijn opgezet om de nieuwste trends en ontwikkelingen op creatief hobbygebied te introduceren. Schuif aan bij:
Haak & Brei Café – speciaal voor alle handwerkliefhebbers;
Be Creative – waar de creativiteit van de jonge bezoekers wordt gestimuleerd, maar volwassenen net zo welkom zijn;
Creative Café – Aanschuiven bij diverse workshops op het gebied van handlettering, stationary, bullet journaling, schilderen en meer.

Do It Yourself!
Kom een mini-workshop naar keuze volgen en leer de fijne kneepjes van het vak van één van onze specialisten. Raak helemaal up-to-date en breid je creatieve vaardigheden verder uit. Aan het einde van de dag ga je naar huis met je eigen creatie en een berg aan nieuwe ideeën!

Shop till you drop.
Snuffel rond in een ruim aanbod aan toffe shops vol met creatieve materialen. Van handwerken, scrapbooking, handlettering en bakken tot woondecoratie, sieraden, haakwerken, schilderen en nog veel meer… Iedere creatieve hobby is op Crea Weekend vertegenwoordigd.

Crea Weekend: het event voor iedereen met een creatieve hobby!

Crea Weekend Hardenberg 2019 is van 12 april t/m 14 april 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

  • 12 april 2019 t/m 14 april 2019
  • Evenementenhal
    Hardenberg

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod