Christmas Carols In Vilsteren

kerstconcert

Het komende koorconcert in de sfeervolle Willibrorduskerk is dè gelegenheid om helemaal in kerstsfeer te komen. Het welbekende Jongenskoor Dalfsen zingt prachtige Christmas Carols, zoals The Lamb, Suo gan en In the bleak midwinter. In dit concert zijn ook meerdere solopartijen te beluisteren.
Het Jongenskoor is een koorschool die al bijna 25 jaar bestaat. Ze hebben grote werken uitgevoerd zoals de Johannes Passion van Bach en het Requiem van Fauré. Dit najaar heeft het koor gezongen in Ely en Cambridge.
Het koor staat onder de bezielende leiding van Henk Ophoff die hiernaast ook het Collegium Musicum Salland en sinds kort ook een Girls’ Choir onder zijn muzikale hoede heeft.
Dit concert maakt deel uit van de serie landgoedconcerten Vilsteren. Informatie over de concerten kun je vinden in de agenda van het landgoed op www.landgoedvilsteren.nl.
Voorafgaand aan het concert kun je een wandeling maken over het landgoed. Wandelroutes zijn te vinden in het landgoedcentrum. Na afloop van het concert is het landgoedcentrum geopend voor een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur.
Adres landgoedcentrum: Vilsterse Allee 1d te Vilsteren.

  • 10,00

Dit evenement is te bezoeken op:

  • 9 dec 2108 15:00-16:00

In de buurt van Christmas Carols in Vilsteren overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod