Britten Jeugd Strijkorkest

Roza Herwig: acteur/viool Joao Ramos Marta: dwarsfluit n ‘De Verleiding van Vivaldi’ vertelt een jonge violiste over haar leven met hem. Een muzikaal verhaal over muziek, adoratie en verboden liefde door het Britten Jeugd Strijkorkest in samenwerking met theater The Young Ones & Joao Ramos Marta op dwarsfluit.

Antonio Vivaldi (1678-1741) is bij het grote publiek voornamelijk bekend en gevierd als componist. Maar Vivaldi was ook een toegewijd geestelijke. Hij stond in zijn tijd vanwege zijn lange rode haar beter bekend als ‘Il Prete Rosso’, de rode priester. Wanneer Vivaldi als priester en vioolleraar aangesteld wordt aan de Ospedale della Pietá, een weeshuis voor meisjes, raakt hij heimelijk in de ban van de bekoringen van zijn getalenteerde leerlingen en komt daardoor in conflict met zijn geweten.

In ‘De Verleiding van Vivaldi’ vertelt een jonge violiste over haar leven met hem. Een muzikaal verhaal over muziek, adoratie en verboden liefde door het Britten Jeugd Strijkorkest in samenwerking met theater The Young Ones & Joao Ramos Marta op dwarsfluit.

Voor de pauze speelt Het Britten delen uit de Serenade van Antonín Dvořák en muziek van de Turkse componist Emre Araci, Bosphorous by Moonlight op.4 voor viool en strijkorkest.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Britten Jeugd Strijkorkest

Badhuisplein 3, 7772XA Hardenberg

In de buurt van Britten Jeugd Strijkorkest overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod