BRITTA MARIA & MAURITS FONDSE – Aznavour, Mon Amour

In deze voorstelling in het kader van de Boekenweek i.s.m. de bibliotheek Dedemsvaart, geven zangeres Britta Maria en haar geweldige combo een weergaloze ode aan de onvergetelijke Charles Aznavour. Een heerlijke muzikale middag als een lome zomerdag op een Parijs terras.

Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. Hij was zonder twijfel een van de allergrootste chansonniers. De kleine Armeense man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige stem en liedjes. Hij verkocht ruim 180 miljoen platen. Wij vieren zijn muziek en zijn leven.

Zijn rijke oeuvre wordt vertolkt door vier ras muzikanten. Zangeres Britta Maria (‘Chansons van Schoonheid en Troost’), pianist/zanger Maurits Fondse (volgens Matthijs van Nieuwkerk één van de beste pianisten van Nederland), accordeonist Oleg Fateev en Simone Sou op drums/percussie.

Naast Aznavour’s wereldberoemde chansons vertellen ze over zijn leven. Zijn strijd om zanger te worden. Zijn schrijftalent (hij schreef ook liedjes voor o.a. Edith Piaf), zijn volharding, zijn engagement en zijn uiteindelijke wereldwijde triomf.

Een heerlijk muzikale middag vol met de mooiste chansons in het Frans en een enkele (eigen) vertaling in het Nederlands. Van diepe ontroering naar opzwepende ritmes, van ‘La Bohème’, ‘Hier encore’, ‘She’, ‘Comme ils disent’ naar ‘Les Comédiens Emmenez-moi au bout de la Terre’ tot ‘For Me Formidable’ en nog veel meer.

‘ALLE FRANCOFIELEN, LEVENSGENIETERS EN VRIJBUITERS HIER MOET JE HEEN! ….ZE LATEN JE EVEN EEN GLIMP VAN DE HEMEL ZIEN’ – Musicalnieuws

Kaartverkoop: www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

BRITTA MARIA & MAURITS FONDSE – Aznavour, Mon Amour

Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart

In de buurt van BRITTA MARIA & MAURITS FONDSE - Aznavour, mon amour overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod