Boerenmarkt Vriezenveen

Met een kinderrommelmarkt, paardenmarkt op de oude Veemarkt en trekkers. Met daarnaast de warenmarkt met veel kramen in de vorm van een braderie.

Al vakantie of plannen aan het maken? Hou dan in ieder geval een plekje vrij op de kalender voor de Boerenmarkt in Vriezenveen. De derde woensdag in de bouwvakvakantie, dit jaar dus op woensdag 22 augustus, wordt het weer super gezellig in Vriezenveen.

Een prominente plek is gereserveerd voor de kinderrommelmarkt. Kinderen hoeven zich niet vooraf op te geven, maar kunnen ’s morgens een plekje uitzoeken. Voor 5 euro mogen ze hun spulletjes verkopen.

De Veemarkt is als vanouds weer het domein van de paardenmarkt. De oude trekkers zijn natuurlijk aanwezig, veel kramen op de braderie, de wekelijkse warenmarkt en dat allemaal gelardeerd met muziek.

Dit jaar heeft men de Stroatklinkers uit het Groninger land uitgenodigd. Ze zijn al jaren op elkaar ingespeeld en stralen dat men hun muziek ook uit. Zij treden een aantal keren op en doen dat op het Tilanusplein. De Boerenmarkt duurt dit jaar tot 13.00 uur.

Al met al belooft de Boer’nmarkt 2018 weer een gezellige happening te worden vol gezelligheid gelardeerd met kramen, rommelmarkt voor de kinderen en alles wat bij een Boer’nmarkt in Vriezenveen hoort.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

Boerenmarkt Vriezenveen

Vriezenveen.

In de buurt van Boerenmarkt Vriezenveen overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod