Boerenmarkt Hoeve Bosman

19 jaar lang is er elke derde woensdag in augustus de boerenmarkt op boerderij Hoeve Bosman georganiseerd. Dit jaar op woensdag 21 augustus, voor de 20ste keer, wordt de allerlaatste boerenmarkt. Jebent van harte welkom in De Krim! De boerenmarkt is voorzien van vele stands met verschillende streekproducten en ons eigen boerenijs, sorbetijs en softijs. Daarnaast is er ruimte voor diverse creatieve kraampjes met een knipoog naar het platteland.

Bij de standjes kun je producten uit de regio kopen als kaas, honing, jam, fruit en advocaat. Proef en ontdek! Ook eigengemaakt houten speelgoed vind je op de boerenmarkt. Wanneer je een bezoekje brengt aan de boerderij mag een zelfgemaakt en ambachtelijk boerenijsje natuurlijk niet ontbreken. Geniet tussen de middag van eigen gebakken koeken, pannenkoeken met verse boerenmelk en meel van de molen, gerookte paling of een broodje verse zalm die bij een tal van kramen te verkrijgen zijn. Zo weet je zeker dat je huiswaarts keert met een goedgevulde buik!

Kinderen hoeven zich tijdens de markt zeker niet te vervelen. Voor hen zijn er verschillende activiteiten als potten bakken, een springtouw maken en lekker knuffelen in de knuffelhoek met konijnen en cavia’s. De jaarlijkse markt duurt de hele dag en de entree is gratis. Voor het parkeren betaal je een kleine vergoeding van € 2. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de dieren op de boerderij.

  • 21 augustus 2019 11:00
  • Hoeve Bosman
    Posthoornweg 38, 7781 PK De Krim

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod