Boerenmarkt

Van 11.00 tot 16.00 uur staan lokale boeren en collega-boeren uit het Vechtdal klaar voor de liefhebber van Vechtdalproducten. Er is een breed scala aan producten waaronder Lakenveldervlees en lamsvlees, zuivel, meel, kaas, eieren, pasta, brood, vis, groente, honing, kip, jam, bier en fruit.

Het is goed toeven op het Landgoed Vilsteren. De rijke natuur en de lokale boeren zorgen samen voor mooie eerlijke producten.

De markt begint bij Herberg De Klomp en loopt dan langs de pastorie. Gedurende het seizoen zullen producten wisselen zoals klein fruit en asperges.
De BOERENMARKT wordt een broedplaats van nieuwe ideeën, dé plek waar men heerlijke recepten uitwisselt en waar men in gesprek gaat met de producent en elkaar. Alles draait er om goed, eerlijk en smakelijk voedsel. Kortom een markt die je niet mag missen.

Elke 3e zaterdag van de maand wordt een dag om naar uit te kijken. Op naar Vilsteren. De kraamhouders van BOERENMARKT Vilsteren staan zodra ze definitief bekend zijn vermeld op www.landgoedvilsteren.nl

  • Gratis

Dit evenement is te bezoeken op:

In de buurt van Boerenmarkt overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod