Bixie Crossdag Slagharen

Internationale eventing amazone & ervaren instructrice Roxana Graman geeft in Slagharen op zaterdag 3 augustus speciale Bixie crosslessen! Met hindernissen variërend van 20-60 cm hoogte. De groepslessen worden in kleine groepjes met maximaal 4 ruiters gegeven.

We hebben ook gezellige eet en drinkkraampjes & een springkussen dus we maken er een gezellige dag van! En dat is nog niet alles, er is ook een professionele fotograaf die jullie vast gaat leggen.

Voor wie geschikt?
De Bixie cross dag op crossterrein Stal Koorman Graman in Slagharen is bedoelt voor ruiters vanaf ongeveer 8 jaar tot 13 jaar. Ze moeten wel al zelfstandig kunnen rondrijden daarmee bedoelen we: sturen, stappen, draven en galopperen.

Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over een goede cap, bodyprotector en daarbij laarzen ofwel chaps. Ook is beenbescherming voor je pony aan te raden!

Heeft je pony ijzers? Dan is het verstandig om stiften/kalkoenen in te draaien. Afhankelijk van hoe het terrein erbij ligt kun je anders niet mee doen met het deel wat op gras ligt. Er staan hindernissen zowel op gras als op zand.

De kosten zijn € 20 per ruiter voor de lessen. De broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, papa’s mama’s en andere geïnteresseerden mogen gratis naar binnen!
Exacte tijden voor het starten van de ruiters volgt later. Opgeven en meer informatie via www.roxanagraman.nl/bixie

  • 3 augustus 2019 10:00
  • Stal Koorman Graman
    Moeshoekweg 6, 7776 SN Slagharen
  • 20,00

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod