Beleef het boeiende bos

Speciaal voor kinderen verzorgt Landschap Overijssel op woensdag 7 augustus een spelletjesmiddag in het bos. Vanaf 14.30 uur zijn kinderen van 6 tot 12 jaar deze extra vakantie-kindermiddag van harte welkom bij Bezoekerscentrum De Wheem in Balkbrug.

Het thema is ‘Beleef het boeiende bos’ Rond De Wheem in Oud Avereest (Balkbrug) gaan de kinderen onder begeleiding van onze kinderteamgidsen allerlei spelletjes doen in het bos. Meld je aan en doe gezellig mee!

Deze veelzijdige middag start bij bezoekerscentrum De Wheem. We gaan bijvoorbeeld jaarringen tellen, kriebelbeestjes zoeken, opzoek naar een levensboom, verstoppertje. Dit alles al wandelend door het bos bij de Wheem. Genoeg variatie en voor elk kind wat wils. Natuurlijk zullen we deze middag ook even pauzeren met wat drinken en een koekje.

Aanmelden
Om 16.30 uur eindigt deze middag en kunnen de kinderen weer worden opgehaald. De kosten bedragen € 2,50 per kind, natuurlijk inclusief een beker limonade en een koekje. Aan de ouders het verzoek om hun kinderen alleen te brengen en te halen, ze zijn in goede handen. Graag wel eerst even aanmelden, www.landschapoverijssel.nl/activiteiten/kindermiddag-beleef-het-boeiende-bos

  • 7 augustus 2019 14:30
  • De Wheem
    Oud Avereest 22, 7707 PN Balkbrug
  • 2,50

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod