BARREL Food Truck Fest Hardenberg

Het marktplein in Hardenberg wordt omgetoverd tot een foodtruck Walhalla! BARREL is een evenement waar het je niet hoeft te ontbreken aan verrukkelijk streetfood, goddelijke drankjes, lekkere beats en nog veel meer.

In Nederland zijn steeds meer leuke foodtrucks te vinden. In Amerika zijn deze ‘mobiele keukens’ al lang niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ook Hardenberg krijgt nu haar eigen Foodtruck Festival; het BARREL Food Truck Fest. Het weekend van 15 & 16 juli 2017 vindt de eerste editie van BARREL Food Truck Fest in Hardenberg plaats. In Emmen bestaat BARREL al een paar jaar, daar vindt op 23, 24 en 25 juni de derde editie plaats.

BARREL? Hoezo die naam? De meeste foodtrucks waren ooit oude barrels, oude wagens, die met een hoop liefde en creativiteit nu een nieuw leven als foodtruck hebben gekregen. En een barrel is ook een vat, waar onder meer wijn (of whiskey en bier) in bewaard en vervoerd kan worden.

Wat is een Foodtruck festival, nou precies? Het BARREL Food Truck Fest wordt een tweedaags evenement, met een bonte verzameling van vrolijke Foodtrucks op het Marktplein in het centrum van Hardenberg. Het evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers. De organisatie wil een deelnemersveld van ongeveer 25 foodtrucks. De meest creatieve en kleurrijke wagens komen daarvoor in aanmerking, dus niet de gemiddelde friet of viskar… Zolang het maar wielen heeft, én creatief is aangekleed en iets lekkers serveert, mag je van een foodtruck spreken. De meeste trucks serveren streetfood, en dat in de breedste zin van het woord. Lekkere smoothies, hotdogs, burgers, healthy snacks, tortilla’s, churros, saté, pulled pork, maar ook koffie en ijs. Allerlei verschillende soorten snacks met liefde bereid.

  • Marktplein, Hardenberg
    Marktplein, Hardenberg

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

BARREL Food Truck Fest Hardenberg

Marktplein, Hardenberg

In de buurt van BARREL Food Truck Fest Hardenberg overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod