Avond4daagse in Kloosterhaar

Eindelijk weer een Avond4daagse in Kloosterhaar en Sibculo! In 2020 en 2021 kon de normale Avond4daagse vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. De Zandlopers gingen echter niet bij de pakken neerzitten en organiseerden, naast de twee bijzondere Alternatieve edities, ook de afsluitende wandelevenementen Tussen Zand & Veen. Deze wandelactiviteiten waren een groot succes dankzij alle sponsoren, de trouwe en fanatieke wandelaars én alle geweldige vrijwilligers.

Na 2 jaar gloort er eindelijk weer hoop aan de horizon.
Het ziet er dit jaar naar uit dat we weer een èchte, supergezellige Avond4daagse kunnen gaan organiseren. En deze 6e editie voor het eerst samen met onze Zandco’s. Deze dames helpen ons met het uitzetten van de routes, het regelen van de posten, het uitreiking van de medailles en de daginschrijvingen.

We hebben het draaiboek weer uit de kast getrokken en de data vastgesteld:
maandag 16 t/m vrijdag 20 mei (woensdag 18 mei is een rustdag).

Op maandag- en vrijdagavond is de start- en finish traditioneel vanaf het Dorpshuis ‘t Haarschut in Kloosterhaar en op dinsdag- en donderdagavond starten en finishen we vanaf een nieuwe locatie: M.F.C. De Horst in Sibculo.
Zoals altijd zijn er routes van 2.5 km en van 5 km. Op de maandagavond is er weer de traditionele Doggy Walk (met voor iedere hond die is opgegeven een Doggybag).

Naast het gezonde aspect wat de Avond4daagse met zich meebrengt, vinden zij het sociale aspect ook erg belangrijk! Dat maakt deze wandelvierdaagse geschikt voor iedereen, of je nu een mindere of zeer goede conditie hebt, of je jong of oud bent, iedereen kan en mag meedoen.

Noteer alvast in je agenda:

Maandag 16 t/m vrijdag 20 mei 2022, de enige echte Avond4daagse Kloosterhaar! Je kunt je nu al inschrijven via de site: www.inschrijven.nl (even zoeken op Kloosterhaar)
Meer informatie vindt je op onze Facebookpagina: Avond4daagse Kloosterhaar.

We hopen dat we in mei weer veel wandelaars uit Kloosterhaar, Sibculo en verre omstreken mogen verwelkomen!

De Zandlopers

Ellen Gast & Roelie Waanders (foto)

  • 16 mei 2022 t/m 20 mei 2022 18:30
  • Dorpshuis ‘t Haarschut
    Dorpsstraat 17, 7694 AA Kloosterhaar
  • 5,00

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek jouw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod