Avond4daagse Dedemsvaart

Van dinsdag 18 juni tot en met vrijdag 21 juni 2019 organiseert Stichting Dedemsvaart Loopt alweer voor de 5e keer de Avond4daagse in Dedemsvaart. Deelname is voor iedereen die graag een stuk mag wandelen. Ook dit jaar zijn er weer mooie routes samengesteld van 5 km en 10 km per avond. Deelname is mogelijk voor 1 avond (dag-medaille) of 2, 3 of 4 avonden (Avond4daagse medaille).

Ze hebben dit jaar weer diverse organisaties bereid gevonden een bijdrage aan de Avond4daagse te leveren, waardoor deze 5e editie ook weer zeer de moeite waard is om mee te lopen. Onderweg wordt je goed verzorgd!

De leerlingen van het basisonderwijs hebben inmiddels bijna allemaal hun deelname bevestigd. Zit je niet op het basisonderwijs, maar wil je wel meedoen? Dat kan natuurlijk altijd.

Dit jaar is de start ook weer vanaf het parkeerterrein achter MFC De Baron in Dedemsvaart.

De deelnemers aan de 10 km vertrekken op dinsdag t/m donderdag om 18.00 uur en de deelnemers aan de 5 km om 18.15 uur. Op vrijdag is de start iets vroeger en lopen de 10 km wandelaars om 17.30 uur en de 5 km wandelaars om 18.00 uur, zodat iedereen vroegtijdig aanwezig is voor het vertrek van het defilé om 19.30 uur vanaf het Korfbalterrein (ingang Boekweitstraat).

Het korfbalterrein is ook dit jaar alleen toegankelijk voor deelnemers en aangemelde begeleiders! Publiek is natuurlijk van harte welkom langs de route van het defilé (Boekweitstraat, Sportlaan, Hoofdvaart, Julianastraat-finish) om de deelnemers aan te moedigen en van bloemen en vooral ook gezonde versnaperingen te voorzien (Y).

Dit jaar verzorgd DJ Henri de muziek bij de start. Op de route en tijdens het defilé kom je ook de muzikanten van Jubal Dedemsvaart weer tegen.

Het eindfeest start op vrijdagavond in het Grand Café van MFC De Baron vanaf 20.30 uur. Hier zal DJ Lars de muzikale omlijsting verzorgen.

  • 18 juni 2019 t/m 21 juni 2019
  • Parkeerterrein MFC De Baron
    Dedemsvaart

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod