3FM Serious Request: The Lifeline

In december komt 3FM Serious Request: The Lifeline langs onze gemeente. Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman en Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen lopen bijna 500 km voor slachtoffers van mensenhandel. Kom ook in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline!

Radio DJ’s Frank van der Lende en Eva Koreman komen op 23 december om 14.00 uur aan in Ommen. Dan lopen zij via Witharen, Ommerschans, Balkbrug, Den Kaat, Nolde en Schottershuizen naar Zuidwolde. Ze maken tijdens deze etappe een korte stop op de Ommerschans (waarschijnlijk rond 15.00 uur).

De Veldzichthoeve wordt gebruikt als verzamelplek waar een grote tent zal staan van Staatsbosbeheer en waar de Vereniging De Ommerschans zorgt voor muziek, soep, chocolademelk en gluhwein en die ook verkopen. Ook houden zij een loterij, hiervoor kun je deze middag loten kopen. De opbrengst gaat naar het goede doel. Zo kun je zelf lekker eten, feesten en mooie prijzen winnen en draag je gelijk ook bij aan het goede doel! Dus kom ook, feest mee en juich de DJ’s toe!

Na de Ommerschans lopen de DJ’s door naar Zuidwolde. Moedig ze aan langs de route op loop met ze mee! Bij Den Kaat 2 worden alle lopers en bezoekers een lekkere snack aangeboden door Daniël Poolman van Proekamer Het Reestdal.

Of kom zelf in actie! Meld je aan via info@deommerschans.nl

Naast in actie komen kan je ook gewoon doneren, een plaatje aanvragen of bieden tijdens de veiling. Kijk voor meer informatie over 3FM Serious Request: The Lifeline op www.npo3fm.nl/seriousrequest

  • 23 december 2019
  • Balkbrug

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod