2 Juli T/m 1 Oktober Expositie Fietje Herbrink In Beeldentuin Witharen

Beeldentuin Witharen is een prachtige locatie om een middag door te brengen. Naast de galeries van eigenaren meubelmaker louis van Vilsteren en keramiste Thea Dijkema, is er een 15000m2 grote beeldentuin waar ruim 100 beelden in staan van 10 tot 12 verschillende kunstenaars. In Galerie de Schaapskooi schilderijen van Fietje Herbrink uit Dalfsen. Er is koffie/thee en appeltaart. Toegang is gratis.

Geboren op het schitterende landgoed “Den Aalshorst”, en altijd al mijn inspiratie gevonden in de natuur. Daarnaast bestaat er een relatie met muziek. Met een mengeling van poëzie, dromen en werkelijkheid hoop ik de kijker te kunnen aansporen tot een visuele expeditie. Zonder intuïtie is schilderen voor mij ondenkbaar, verbeelden met verf, zodat alle gevoelens een plek vinden. Elk schilderij is een verduurzaamd stemmingsmoment: de verbeelding van een persoonlijke gemoedstoestand, een intieme ervaring, een poëtische impuls, een doorleefd gevoel of een bijzondere gewaarwording. Invloeden van buitenaf worden omgezet in verinnerlijkte beelden. Spontaan bezig zijn, dat blijft belangrijk. Ook stimuleer ik graag anderen vanuit die gevoelens te werken.

Dit evenement is te bezoeken op:

Op de kaart

2 Juli T/m 1 Oktober Expositie Fietje Herbrink In Beeldentuin Witharen

Witharenweg 24, 7738PG Ommen

In de buurt van 2 juli t/m 1 oktober Expositie Fietje Herbrink in Beeldentuin Witharen overnachten? Bekijk de volgende opties:

De leukste vakantie beleef je natuurlijk in deze regio!

Bekijk nu het aanbod in Hardenberg en boek uw onvergetelijke vakantie!

Bekijk het aanbod