Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Dit heeft Hardenberg u te bieden!

Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg
Foto - Visit Hardenberg

Waar bevinden de restaurants zich in Hardenberg en omgeving?

Eten en Drinken in Hardenberg

Bent u ook gefascineerd door wat de natuur ons culinair kan brengen? En wilt u weten wat u nou echt eet? In Hardenberg en omgeving kunt u niet alleen proeven, maar ook beleven. Gelegen tegen de Duitse grens, tussen de bossen en landerijen, aan de meanderende rivier de Vecht, is dit de ideale plek om uw batterij weer even helemaal op te laden.

Streekproducten

De streek Vechtdal, waarin Hardenberg gelegen is, staat bekend om de natuur en de streekproducten die daaruit voortvloeien. Denk bijvoorbeeld aan bier of wijn gemaakt in deze streek. Maar ook aan zuivel, Vechtdalanjerpasta of buffelmozzarella en vlees van de brandrode runderen uit het Vechtdal.

Ruim aanbod restaurants

U kunt heerlijk uit eten gaan in een van de vele restaurants, waar u verrast zult zijn door het uiterst verfijnde en gevarieerde aanbod. Zo kunt u dineren in een met Michelin-ster bekroond restaurant, maar kunt u ook kiezen uit verschillende eetcafé’s of pannenkoekenboerderijen. Een verblijf in Hardenberg is genieten van de eerste tot de laatste minuut: lekker eten en goed drinken in een rustgevende sfeer. U heeft dat verdiend.

Verleng uw verblijf

Wilt u niet alleen lekker eten, maar ook genieten van de prachtige omgeving? Kies dan voor één van de vele (smaak)routes die u kunt fietsen of wandelen. Ook is er elk seizoen een ruim aanbod van evenementen in de omgeving Hardenberg die u kunt bezoeken. Houdt deze website in de gaten voor actuele informatie. Vergeet dus niet een overnachting te boeken in één van de prachtige accommodaties die Hardenberg biedt, om zo optimaal te kunnen genieten van Hardenberg! Hardenberg is dichterbij dan u denkt, en zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Laat uzelf overtuigen en kom naar Hardenberg!

U gaat er waarschijnlijk geen spijt van krijgen.

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg